De bedste tips når du skal flytte

Skal du også flytte snart? At flytte kan være en rigtig svær og tidskrævende proces. Læs med her og få nogle gode tips til at gøre din flytning nemmere for dig og din familie. Hvis du mangler et sted at flytte hen, kan du på hjemmesiden her finde ud af, hvordan du får fingrene i en lejebolig.

Start i god tid

En flytning kan som sagt være rigtig tidskrævende. Derfor anbefales det, at du starter i god tid, så du kan nå at skabe dig et overblik. Det kan faktisk være nyttigt at starte et par måneder før, du skal flytte. Her kan du så overveje, hvilke ting du gerne vil have med videre til den næste lejlighed, og hvad der eventuelt kan sælges eller doneres. 

Kig dine møbler igennem og sæt dem for eksempel til salg på Facebook Marketplace eller DBA, så de kan nå at blive solgt inden, du skal flytte. Kig eventuelt også dine skuffer, hylder og tøjskab igennem, så du kan få ryddet ud og se, hvor meget af det, du vil have med videre. Hvis du har mange små ting i dit hjem, du gerne vil sælge, kan det være nyttigt at leje en stand hos for eksempel Kirppu eller på et lokalt loppemarked, så du kan få solgt så meget som muligt. 

Slut af med at pakke køkkenet

Selvom det er en god ide at starte med at pakke dine ting i flyttekasser i god tid, er det også en god ide at slutte af med at pakke dit køkken ned. De ting du har i dit køkken er ting, du bruger næsten hver dag. Start derfor med pyntegenstande i hjemmet og med de ting, du ikke bruger så tit eller kan undvære i et par dage. Overvej også at pakke en flyttekasse med dine køkkennødvendigheder, hvis du har meget, som skal pakkes ned i køkkenet. Så kan du pakke alle de ting fra køkkenet, som ikke bruges så meget først og have flyttekassen med nødvendigheder som dit midlertidige køkken – både i den gamle lejlighed og i den nye.