Derfor er Gentofte en god tilflytter by

Gentofte er en skøn og dejlig by, så vi kan sagtens forstå, hvis du går og overvejer, om du skal flytte til Gentofte. Vi tager her et nærmere kig på, hvorfor Gentofte er en skøn tilflytter by, som kan være en ny start for dig og din familie eller for dig og dine gode venner. 

God beliggenhed

En af grundene til, at mange vælger at flytte til Gentofte og bosætte sig, er fordi at du i Gentofte får en rigtigt god beliggenhed. Der er gode muligheder for at komme til de store byer omkring Gentofte, som eksempelvis Hellerup og Charlottenlund, da man nemt kan tage toget fra Gentofte station. Det er også let at tage et smut til København, hvis dette lyster, da man hurtigt kan ramme motorvejen. Du kan læse mere om beliggenheden i Gentofte her

Skønne boliger

Med en god beliggenhed kommer der i Gentofte også gode boliger. Der findes mange forskellige boliger i Gentofte, så det er altså bare med at kigge sig godt omkring. Er du typen, der elsker et godt håndværkertilbud, er dette klart at finde i Gentofte. Er du derimod til lejeboliger i midtbyen, er dette også at finde i Gentofte. Du vil derfor helt sikkert kunne finde en bolig i Gentofte, der matcher dig og dine behov.

Rar familie by

Udover at være en skøn by med gode boliger og god beliggenhed, er Gentofte også en stille og rolig, nede på jorden familie by. Gentofte er et godt sted for børn at vokse op, da der i Gentofte er meget roligt og idyllisk, og børnene vil på mange måder slippe for storbyens larm og jag. Der er trygt og sikkert på gaderne, og i modsætning til mange andre byer lige uden for hovedstaden, er der ingen ubehagelige boligområder, som børn kan færdes i. 

I Gentofte kommune finder du også en masse gode familieparker som eksempelvis Charlottenlund Strandpark og Bellevue Strandpark. Der er altså rig mulighed for, at du sammen med din familie og venner, kan tage ud og se naturen uden at skulle tage langt for det.