Hvordan kan du komme i julestemning året rundt? Se med her

Er du helt vild med juletiden, og ville ønske det aldrig stoppede? Så er det med at holde fast i julestemningen året rundt. Det kan nemlig godt lade sig gøre, selvom det kan lyde lidt voldsomt. 

Du behøver ikke have julepynt oppe for at holde julestemningen kørende, det handler bare om at tænke lidt kreativt. Du skal nemlig både kunne have julen tæt på dig året rundt, men samtidig acceptere at hele familien måske ikke syntes, det er lige så fedt som dig. Derfor kan du holde en julestemning kørende lidt diskret, indtil det bliver december igen.

Hav lys tændt i haven om aftenen

Julelys er en af de mest hyggelige juletraditioner, som ses i mange haver i juletiden. Dog kan julelys godt forsvares at have i haven året rundt. Der er nemlig mange måneder, hvor det er mørkt udenfor, og her er lys i træer og buske rigtig hyggeligt at se på. 

Dertil er det også praktisk i de mørke måneder, da det vil oplyse haven en smule. Det gør det mindre utrygt at komme sent hjem om aftenen, eller hvis hunden skal ud midt om natten. Du kan trække julelysene med ind i hjemmet også og tænde lys rundt i huset om aftenen. Det giver en hyggelig stemning, som holder året rundt. 

Bo på en gade med et julet gadenavn

Det lyder skørt, men det er faktisk rigtigt. Der findes nogle gader med julede gadenavne rundt i landet. Det er gader med navne som Pyrus allé, Julestuen og Nissedalen. Navne som er hyggelige at skrive på invitationer og sige højt, når I taler om, hvor I bor. 

Det er en diskret måde at holde julestemningen tæt på dig året rundt. Der er aldrig nogle som kan tage gadenavnet fra dig, og derfor kan du også med god ro i sindet sige, at du bor på en gade med et julet gadenavn. Det kan du kun med stolthed i stemmen sige. Der er altså flere måder hvorpå, at du kan holde julestemningen kørende året rundt på en rolig og diskret måde. På den måde kan du også glæde dig til at gå amok med julepynten, når det så endelig bliver december igen.