Indret mellem praktisk og atmosfærisk

At indrette et hjem kan være en svær sag. Der er mange ting, som skal tages stilling til. Der er også hele den økonomiske side af tingene. Men i dag skal der kun ses på selve udseendet. Nogle siger at et hjem skal være praktisk. Andre synes det skal være atmosfærisk. Nogens hjem er for atmosfærisk, hvor det bliver helt bøvlet er opholde sig i rummene, andres er så praktiske, at de er helt kedelige at være inde i. Begge ting kan have positive effekter og negative effekter, så hvordan rammer man den gode balance?

Det praktiske hjem

Selvfølgelig skal alle hjem have et strejf af praktikalitet over sig. Ellers går det ikke. Hvis man ikke engang kan komme ind i hjemmet, hvad er meningen så? Derfor er det vigtigt at du tænker over, hvordan du skal leve i hjemmet og helst gerne på en smart måde. Laver du meget kaffe om dagen, men har en travl hverdag, så kan det betale sig at indrette kaffemaskinen tæt på kontoret. Det samme med køkkenet tæt på stuen, hvis man opholder sig meget der. Eller design toilettet tæt på arbejdsværelset, så du mister mindst tid. Eller gør det omvendte, hvis du leder efter at få lidt motion i løbet af arbejdsdagen.

Det atmosfæriske hjem

Det er også vigtigt at et hjem er atmosfærisk. At det er hyggeligt og du kan lide at befinde dig i det. Det kan nemlig påvirke dit humør enormt meget. Hvis du går rundt og får det dårligt af at befinde dig i dit eget hjem, så skal du gøre noget ved det! Måske skal det have en pejs? Måske skal det have nogle malerier. Der findes mange måder, man kan gøre hjemmet mere hyggeligt på, uden at ofre det praktiske. Du kan selvfølgelig også gøre det vildere og mindre praktisk, hvis det er det, som du ønsker, bare husk at have i mente, at det handler om balance og du leder ikke efter at gøre livet mere besværligt for dig, gør du? Så find din atmosfæriske grænse og arbejd praktisk derfra. Lav dit drømmehjem!