Sådan laver du en god profil beskrivelse til boligsider

Leder du efter en ny lejebolig, så kan det være smart at benytte en boligportal. Hvis du har kigget på nogle af disse hjemmesider, har du sikkert lagt mærke til, at man skal lave sin egne profil derinde. Hvis du har oprettet en profil, og er i tvivl om, hvad du skal skrive, så er du kommet til det rette sted. 

Derfor er det vigtigt

Ens profil har meget stor betydning for, om man får gode tilbud til boligerne. Når sælgerne sidder og kigger på deres telefoner, har de ikke nogen andre ting at gå efter end din profil, derfor er det vigtigt at man vælger nøje, hvad der skal stå på den. Det kan være svært når man prøver at skriv det bedste, man kan. Her kan du få lidt tips til, hvad du i hvert fald skal have med. 

Vis de bedste sider af dig selv 

Din profil skal selvfølgelig indeholde lidt om dig selv. Det er vigtigt, at du er ærlig og prøver at fremhæve de bedste sider af dig selv. Hvis du skal leje et værelse, er det jo vigtigt, at kommende værelseskammerater kan se, om I vil klikke godt sammen.

Prøv at skrive noget, der skiller sig lidt ud og gør dig mere interessant. Det kan være en sjov info om dig selv eller en lille joke. Bare noget, der gør dig ekstra særlig, så du kan skille dig ud fra de andre søgere.

De praktiske ting er også vigtige 

Den anden del af din profil bør være praktiske informationer. Det nytter ikke noget at skrive en sjov og interessant profil, den skal samtidig også kunne informere udlejerne, om de kan have dig boende. Derfor skal du også her skrive noget med om du har kæledyr, og hvad du har brug for i en lejebolig. På den måde kan udlejerne også se, om I passer sammen på det niveau. 

Til sidst er det vigtigt, at man læser sin profil godt i gennem. Den må ikke være fuld af stavefejl, da det kan signalere, at man er meget useriøs, og egentlig ikke går op i at finde et sted at bo.